Synthetische dekbedden bij Minderhoud Wonen in regio WESTKAPELLE

Dat slaapt het lekkerst!


Wil je een dekbed dat makkelijk in onderhoud is en makkelijk te wassen? Dan is een synthetisch dekbed een goede keuze. Synthetische dekbedden zijn over het algemeen goedkoper dan donzen of wollen dekbedden.


Kom voor de collectie Silvana dekbedden naar Minderhoud Wonen in WESTKAPELLE!


Synthetische vezels zijn er in verschillende kwaliteiten. Silvana gebruikt synthetische merkvezels in haar dekbedden. Dit zijn bolletjes of vlies van synthetisch materiaal met een sterk verbeterde isolatie en vochtregulatie. Deze vezelbolletjes zijn zeer zacht en luchtig, maar behouden daarbij wel hun veerkracht. Synthetische vezels zijn het makkelijkst in onderhoud van alle vulmaterialen.


Onze verkoopadviseurs vertellen u graag meer over Silvana dekbedden! Kom langs bij Minderhoud Wonen in WESTKAPELLE!

Lees meer

Welk dekbed is geschikt voor mij? Dat is een persoonlijke kwestie. Een dekbed moet vanzelfsprekend lekker warm zijn. Maar wat voor de één warm genoeg is, is voor de ander te koud. Om aan deze verschillen tegemoet te komen bestaan de Silvana dekbedden uit verschillende diktes. Deze verschillende diktes zijn ondergebracht in de volgende 4 warmteklassen, die weergegeven staan op de etiketten van de Silvana dekbedden:


Meest warm:

Warmteklasse 1 (vanaf 8.8 cm)

Dit zijn dikke dekbedden waarvan je veel profijt kunt hebben als je een koude slaapkamer hebt of als je het snel koud hebt. Als je beide dele van een Silvana 4-seizoenendekbed koppelt ontstaat een dekbed met warmteklasse 1.


Warm:

Warmteklasse 2 (van 6.2 tot 8.2cm)

Deze dikte zorgt voor een gemiddelde warmte-isolatie en is bij de meeste mensen favoriet. Geschikt voor koude slaapkamers of als je het snel koud hebt.


Silvana winterdekbedden hebben warmteklasse 2.

Welk dekbed is geschikt voor mij? Dat is een persoonlijke kwestie. Een dekbed moet vanzelfsprekend lekker warm zijn. Maar wat voor de één warm genoeg is, is voor de ander te koud. Om aan deze verschillen tegemoet te komen bestaan de Silvana dekbedden uit verschillende diktes. Deze verschillende diktes zijn ondergebracht in de volgende 4 warmteklassen, die weergegeven staan op de etiketten van de Silvana dekbedden:Minder warm:

Warmteklasse 3 (van 4 tot 5,7 cm)

Is jouw slaapkamer goed verwarmd of heb je het sowieso snel warm, dan is deze klasse zeer geschikt voor jou, ook in de winter. Silvana lente-/herfstdekbedden hebben warmteklasse 3.


Minst warm

Warmteklasse (van 2 tot 3.4cm)

Dit zijn de echte zomerdekbedden die je zelfs tijdens warme nachten nog optimaal comfort bieden.


Silvana zomerdekbedden hebben warmteklasse 4.

Wil je één dekbed aanschaffen dat geschikt is voor alle seizoenen? Kies dan voor een 4-seizoenen dekbed. Het 4-seizoenen dekbed bestaat uit een dun deel geschikt voor de warme zomerdagen (warmteklasse 4 ) en een iets dikker deel geschikt voor de lente en de herfst (warmteklasse 3). Voor de koudste winterdagen zijn de twee delen te koppelen tot een extra dik winter dekbed (warmteklasse 1). Op deze manier kun je jouw dekbed ideaal samenstellen voor ieder seizoen.


Twijfelt u welke warmteklasse bij u past? Vraag het in onze showroom in WESTKAPELLE!

Lees meer

Heb je een huisstofmijtallergie? Kies dan voor een dekbed dat huisstofmijt remt. Het Novazembla dekbed is behandeld met Sanitized. Dit maakt het dekbed schimmel- en bacteriewerend. Deze hygiënische functie brengt frisheid, comfort en bescherming met zich mee gedurende uw gehele nachtrust.

Het regelmatig opschudden en luchten van je dekbed is van belang om huisstofmijt tegen te gaan, evenals het geregeld wassen van je beddengoed.

Bovendien is het belangrijk om de slaapkamer dagelijks te luchten en geregeld te stofzuigen. Zorg voor zo min mogelijk gestoffeerde meubels en een gladde vloerbedekking zoals laminaat.


Ook voor informatie over allergie kunt u bij Minderhoud Wonen in WESTKAPELLE terecht.

Lees meer

Je dekbed heeft een zwaar leven. Alleen al vanuit hygiënisch oogpunt gezien is vervanging na maximaal 10 jaar wenselijk. Volg onderstaande tips om je dekbed zo lang mogelijk in topconditie te houden:


  • Dagelijks opschudden en regelmatig luchten (niet in de felle zon) volstaat om jouw dekbed droog en luchtig te houden. Het regelmatig wassen van je dekbedovertrek zorgt er bovendien voor dat je dekbed fris en hygiënisch blijft. Het wassen van je dekbed is bij normaal gebruik dan ook niet noodzakelijk.
  • Opkloppen met de hand is aan te raden, maar gebruik geen mattenklopper of stofzuiger. Daarvan zou de vulling kunnen beschadigen.
  • Ieder dekbed kan eventueel gewassen worden volgens de aanwijzingen op het waslabel. Toch is het onverstandig een dekbed vaak te wassen of chemisch te reinigen. Elk vulmateriaal slinkt bij blootstelling aan hoge temperaturen.
  • Is je dekbed zo groot dat het niet in machine past, ga dan naar de stomerij.


Voor verdere vragen over onderhoud van uw Silvana dekbed kunt u contact met ons opnemen, of even langskomen bij onze showroom in WESTKAPELLE.

Lees meer

Silvana heeft dekbedden met Climate Control in het assortiment: de Silvana Temprite Tuvalu (dons) en de Silvana Temprite Samoa (synthetisch). Deze warmteregulerende dekbedden zijn niet te warm, niet te koud, maar precies goed. Omdat de warmteafgifte individueel wordt afgestemd kunnen personen met een verschillende warmtebehoefte toch comfortabel onder hetzelfde dekbed slapen.

Wie profiteert van een Silvana Temprite dekbed?

Iemand die bij het slapen gaan steeds koude voeten heeft, het dekbed opzij schuift of een been uit bed steekt om af te koelen, zal met een Silvana® Temprite dekbed beter slapen.

Ook voor hen die ‘s nachts transpireren of naast een partner liggen die een ander warm-koud-gevoel heeft, zijn de Silvana Temprite dekbedden zeer geschikt.


Benieuwd naar het Silvana Temprite dekbed? Bezoek onze showroom in WESTKAPELLE en laat u informeren!

Lees meer