Latex kussens bij Minderhoud Wonen in regio WESTKAPELLE

Geniet extra van je nachtrust!


Latex kussens staan bekend om hun ondersteunende werking. Latex is duurzaam, soepel en tevens veerkrachtig bij zwaardere belasting.
Bovendien ademt latex en geeft hierdoor een uitstekende warmte- en vochtregulatie.


Kom naar onze showroom in WESTKAPELLE en laat u adviseren!


Latex is meestal een mix van natuur en synthetisch rubber. Latex vulling wordt op verschillende manieren in de Silvana kussens gebruikt:


Massief

Latex kan als massieve kern in een kussen gebruikt worden, waardoor een ondersteunend, vormvast kussen ontstaat. In de Silvana collectie is er keuze uit een golvend model met een hogere en lagere zijde, de Wave Soft en Wave Medium.


Ook is er een latex kussen verkrijgbaar in een standaard sloopmodel, de Grando Soft en Grando Medium.

De neksteunen van de Silvana Support serie zijn ook een voorbeeld van latex als massieve vorm.

Latex sticks

Latex kan ook versneden worden tot latexsticks welke dan als vulling gebruikt worden.


Latex sticks zorgen voor een stevig, veerkrachtig kussen en worden gebruikt in de bovenvakken van deSilvana Support Cristal en de Silvana Support Larimar. De neksteun van deze kussens is wel van massief latex.


Ook in de Relax Medium en in de Shake Up wordt gebruik gemaakt van latex sticks. Dit zijn wat stevigere, hypo-allergene kussens.


Kom naar onze showroom in WESTKAPELLE en bekijk onze collectie!

Lees meer

Zijn latex hoofdkussens geschikt voor mensen met een allergie?

Latex kussens zijn uitstekend geschikt voor mensen met een huisstofmijtallergie, de huisstofmijt kan niet goed overleven in latex.


Kom langs in WESTKAPELLE voor advies!Lees meer

Latex kern

Het Silvana Support® hoofdkussen geeft precies de juiste ondersteuning aan uw hoofd en nekwervels. Dat is een derde van de kwetsbare wervelkolom! Om goed te kunnen uitrusten, moet daar geen spanning in zittenDe kern van een latex kussen is onderhoudsvrij. Het latex kan niet gewassen worden, latex kan gaan brokkelen als het nat wordt. Mocht er een vlek op de kern komen dan kan je proberen deze te verwijderen met een zacht, licht vochtig doekje.

Het luchten van het kussen helpt ook het langer fris te houden, maar leg deze niet in de volle zon. De latex is hier niet tegen bestand.


Met Silvana Support® slaap je ontspannen én comfortabel.

Tijk (hoes)

De tijk van latex kussens kan gewassen worden op 60°C. De latex kern dient van tevoren wel verwijderd te worden.


Molton sloop

Om het kussen fris te houden adviseren wij een molton sloop te gebruiken. Deze zorgt voor extra hygiëne en bescherming, waardoor jouw hoofdkussen nog langer in topconditie blijft. Bovendien zijn de slopen eenvoudig mee te wassen met de rest van je beddengoed, bij voorkeur wekelijks.


Nog vragen over het onderhoud? Kom naar onze showroom in WESTKAPELLE!

Lees meer